Äännekoulun Kauppa

Osta haluamasi tuote klikkaamalla sitä. Ohjaudut Paytrail -sivustolle, jossa voit maksaa ostoksen. Maksuvälineenä käyvät yleisimmät luottokortit ja suomalaiset nettipankit.

Lue lisää maksuvaihtoehdoista tästä.

Huomaa, että ostaessasi Äännekoulun tuotteen hyväksyt Äännekoulun käyttöehdot. Katso myös Äännekoulun toimitusehdot.

Suhtaudumme erittäin vakavasti asiakkaidemme tietoturvaan. Siksi olemme valinneet verkkomaksusivustoksemme Paytrail Oyj:n, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa, mikä edellyttää poikkeuksellisen vahvoja panostuksia turvallisuuteen. Voit lukea Paytrailista lisää täältä.

HUOM! Jos sinulla ON jo tunnukset joille haluatostaa tuotteen toimi näin:

Kirjaudu sivun yläreunasta sisään tunnuksillasi ja mene kohtaan KAUPPA. Näin voit ostaa tuotteen jo rekisteröityneelle tunnuksellesi. Tältä sivulta voit OSTAA tuotteen JA rekisteröidä UUDEN tunnuksen samanaikaisesti:

Jos ostat fyysisen tuotteen, anna tähän osoite johon haluat sen postitettavan:

Hyväksyn käyttöehdot

Ärrän pärinää harjoituskirja R äänteen opetteluun

Hinta (euroa): 24.90
Kuvaus: Äännekoulun harjoituksiin perustuva harjoituskirja, jossa motivoivia lautapelejä sekä harjoituskortteja R äänteen opettelua varten.

Äännekoulun älläkurssi

Hinta (euroa): 77.00
Kuvaus: Äännekoulun älläkurssi on 4kk verkkokurssi jonka video-ohjeiden avulla opetat lapselle l-äänteen. Huom! kurssin sisältö on itseopiskelumateriaali eikä siihen kuulu puheterapeutin online-tukea.

Äännekoulun ärräkurssi

Hinta (euroa): 97.00
Kuvaus: Äännekoulun ärräkurssi on 4kk verkkokurssi jonka video-ohjeiden avulla opetat lapselle r-äänteen. Huom! kurssin sisältö on itseopiskelumateriaali eikä siihen kuulu puheterapeutin online-tukea.