"Meidän 5,5-vuotias poika piti eAapisen harjoituksista.

Ärrä ei vielä tule, mutta treenasimme dn äänteellä ja pikkuärrällä." -Maria

Äännekoulun eAapinen tulostettavan pdf-tehtäväkirjan ja videoiden avulla käynnistät lapsen äännevirheen korjaamisen kotonanne...

jonottamatta puheterapeutille!

Hei!

Olen Äännekoulun puheterapeutti Katja Koski. Suunnittelimme eAapisen sellaiseksi, että se ei ole vain "harjoitusvihko" tai "kasa monisteita", joita saa jo muutenkin kunnan puheterapeutilta.

eAapisen avulla autan sinua konkreettisesti aloittamaan lapsen äännevirheen korjaamisen:

• Annan sinulle yksityiskohtaiset videoidut ohjeet miten äännevirhe korjataan

• Lähetän sinulle viestejä harjoittelun tueksi

• Saat bonuksena kaksi tärkeintä (ja hauskaa) videoitua harjoitusta, joiden avulla äännettä harjoitellaan

• Kaiken kruunaa printattava pdf-vihko täynnä lapsia motivoivia harjoituksia, joita lapsi haluaa harjoitella uudestaan ja uudestaan sekä sinun kanssasi että erikseen

"Poika tykkää pelata, joten äänteen harjoittelu tuli pelaamisen sivussa. Tykkäsin!" -Kirsi

Ostaminen on täysin riskitöntä, sillä eAapinen sisältää 14 päivän rahat takaisin takuun!

Jos lapsesi ei innostu harjoittelusta eAapisen avulla, laita meille viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@aannekoulu.fi, niin palautamme sinulle rahat - sen pidemmittä selityksittä!

Tässä muutama näyte Äännekoulun eAapisen pdf-harjoitusvihkosta:

Äännekoulun eAapisen on suunnitellut Äännekoulun puheterapeutti FT Katja Koski. Katja on erikoistunut puhemotoriikan kuntoutukseen ja pitää vastaanottoa Lasten terapiakeskus Terapeijassa, Espoon Viherlaaksossa.