Valikoiva syöjä -verkkokuntoutus on auki!

Olemme Äännekoulussa kehittäneet hybriditerapiamallia käyttäen Valikoiva syöjä -verkkokuntoutuksen. Sen tarkoituksena on antaa perheelle työkaluja siihen, miten taistelutantereille saadaan taas rauha maahan ja vatsat kylläisiksi ilman kiukkua.

Ovatko perheesi ruokailuhetket tahtojen taistelutantereita? Valikoiva syöjä -verkkokuntoutuksemme on nyt auki!

Lapsen valikoivaan syömiseen (tai ns. nirsoiluun) ei ole vielä aiemmin ollut tarjolla kuntoutusta, jonka voisi toteuttaa etäyhteydellä. Valikoivaa syömistä esiintyy useilla lapsilla, mutta tämä saatetaan sivuuttaa “ohimenevänä kautena”. Joskus näin onkin, mutta useissa perheissä lapsen nirsoilu on tehnyt ruokailuhetkistä tahtojen taistelutantereita, jotka kuormittavat koko perhettä.

Olemme Äännekoulussa kehittäneet hybriditerapiamallia käyttäen Valikoiva syöjä -verkkokuntoutuksen. Sen tarkoituksena on antaa perheelle työkaluja siihen, miten taistelutantereille saadaan taas rauha maahan ja vatsat kylläisiksi ilman kiukkua. Hybriditerapiamalli soveltuu loistavasti lapsiperheiden arkeen, sillä se sisältää muutaman etäkontaktin puheterapeutin kanssa ja muusta harjoittelusta perhe raportoi puheterapeutille videoiden avulla.

Lue lisää: Kokemuksia hybriditerapiasta

Hinta on 930 e / asiakas. Asiakkaista voi ilmoittaa joko asiakaspaikat(a)aannekoulu.fi tai reetta.baldin(a)aannekoulu.fi. Jos haluat tarkemman palvelukuvauksen ja perheen soveltuvuuskriteerit, otathan yhteyttä Reettaan. 😀

Kuntoutus sisältää:
* alku- ja loppuarvion
* verkkokuntoutusympäristön käytön
* puheterapeutin tuen verkkokuntoutusympäristössä
* 4 videoneuvottelun avulla toteutettavaa etäkontaktia
* teknisen tuen
* palautteen terapiajaksosta.

Tervetuloa mukaan! 😃

Lue lisää: Mitä on hybriditerapia!