Töihin meille

Keskity puheterapeutin työhön ja anna tukitiimin hoitaa juoksevat asiat puolestasi!

Etsimme vakiintuneeseen liiketoimintaamme puheterapeutteja! Meille voit tulla myös ammatinharjoittajaksi (lue lisää täältä)!

Tällä hetkellä etsimme puheterapeutteja erityisesti:

Vantaalle

Lahteen

Mutta meille voi tulla etäjäseneksi töihin ihan mistä päin Suomea tahansa!

Tehtäväsi on kuntouttaa pääsääntöisesti lapsia. Tässä sinulla on apuna kehittämämme terapiaprosessit sekä viikottainen työnohjaus eli et jää työssäsi yksin.

Voit sisällyttää työhösi myös kehittämistä.

Mukava työyhteisömme, valmiiksi mietityt työprosessit, uudenaikaiset digitaaliset terapiaratkaisumme ja kattava perehdyttäminen tekevät työpäiväkokemuksestasi mielekkään ja innostavan.

Puheterapeutin työssä voit aina vaikuttaa omalla innostumisellasi ja aktiivisuudellasi tilipussin suuruuteen. Meillä on mahdollista tehdä osa töistä toimistolta taikka etätöinä. Etäterapiaan perehdyttäminen alkaa ensimmäisestä työpäivästä. 

Tarjoamme sinulle myös tiimityöhön perustuvan, jäykästä hierarkiasta vapaan työyhteisön, mahdollisuuden erikoistua haluamiisi häiriöryhmiin sekä motivoituneet ja mahtavan työporukan. 

Täällä on loistava tukitiimi jonka ansiosta saa keskittyä omiin työtehtäviin. Lisäksi on monipuoliset mahdollisuudet tehdä terapiaa eri tavoin, ja provisiopalkkamalli on toimiva! Pääsee myös oikeasti vaikuttamaan yrityksen asioihin ja kehitysideat otetaan vastaan ja niitä lähdetään viemään eteenpäin.

Eräs nimetön terapeuttimme totesi näin työhyvinvointikyselyssä

Äännekoulussa työskentely vastaa monia omia arvoja: saa auttaa ja jakaa omaa tietämystä, saa työskennellä yhdessä hyvän asian puolesta, työskentely on ekologista kun se tapahtuu verkossa.

Reetta, joka tekee etä- ja nettiterapiaa

Äännekoulussa työskentely on vapaata, ja innostavaa!

Annika ja Emilia, jotka tekevät Kela- ja nettiterapiaa

Kehity puheterapeuttina meidän avullamme

Emme oleta että osaat kaiken kun aloitat työsi meillä. Tärkeintä on, että tulet sellaisena kuin olet ja sinulla on innokas, utelias mieli.

Meille tärkeää on, että olet avoin kokeilemaan erilaisia työtapoja. Kehitämme kuntoutustapaamme ihan joka päivä, ja haluamme tehdä työtä joka todella vaikuttaa asiakkaidemme arkeen. Kiinnostus epäselvään puheeseen, syömiseen, puhumattomuuteen tai viivästyneeseen puheenkehitykseen on toki tärkeää, mutta meillä puheterapeutti törmää monenlaisiin asiakasryhmiin ja haasteisiin.

Meillä ei tarvitse pelätä että teet virheitä. Teemme puheterapeuttien kesken yhdessä asioita ja kehitymme paremmaksi. Olemme 100% tukenasi, olit sitten jo vanha tekijä tai urasi alkuvaiheilla.

Yhteisöllinen työtapa ja toimiva kollegiaalisuus

Viikottainen työnohjaus mahdollistaa sen, että asiakkaat ovat yhteinen asia, etkä jää koskaan yksin. Lisäksi myös jatkuva salainen ”helppikanava” jossa voit kysyä akuutteja asioita kollegoilta. Kokeneet terapeutit tukevat nuorempia kollegoita, se on kunnia-asiamme.

Joustava ja sujuva työympäristö

Puheterapeuttien käytössä on tukitiimi. Silloin sinä saat tehdä mihin sinut on koulutettu, ja assistentti askartelee, hoitaa paperiasioita ja lähettelee kirjeitä puolestasi. Pyrimme kaikessa mahdollisimman sujuvaan työhön. Meillä on käytössä kattava materiaalivarasto ja lisää hankitaan sitä myöden kun on tarvetta. Työ joustaa omien tarpeidesi mukaan. Päätät itse omat asiakasmääräsi – voit tehdä hikihatussa tai löysin rantein. Erilaiset etäterapiamenetelmämme mahdollistavat sinulle todella joustavan työn. Jos haluat tehdä töitä kotoa villasukat jalassa, se on täysin mahdollista.

Syventynyt osaaminen - koulutusta niin paljon kuin tarvitset

Investoimme n. 2,5% joka vuosi budjetistamme henkilökunnan koulutukseen. Pääset koulutuksiin vähintään 2 kertaa lukukaudessa ja lisäksi käytössäsi on useita Katjan luomia verkkokoulutuksia. Pyrimme siihen että kaikki halukkaat voivat käydä PROMPT sekä OPT koulutukset.

Kehitä työtä kanssamme sekä ohjaudu sinulle tärkeään rooliin

Voit osallistua moniin menossa oleviin kehityshankkeisiimme omien resurssiesi mukaan. Kun kerrot meille, millaista roolia haluaisit tehdä omassa työssäsi, voit ohjautua hiljalleen sitä kohti. Me tuemme sinua siinä.

Syvällinen perehdytys työhön

Meillä on valmiit toimintamallit niin nettiterapiaan, etä- kuin liveterapiaankin. Perehdytämme teknologian käyttöön eli sitä ei tarvi missään nimessä pelätä. Eräs meille töitä tekevä puheterapeutti kertoi että kun hän tulee tietokoneen lähelle, se sammuu. Silti työt meillä on onnistuneet mukavasti ja ollaan saatu koneetkin pysymään käynnissä. Meillä on olemassa oma tekninen tuki, joka auttaa puheterapeutteja heti, ei viikkojen päästä

Sinun ei tarvitse kysyä jatkuvasti lupaa tehdäksesi hyvää työtä

Meillä hierarkia on viety minimiin, ei ole olemassa esimiehiä tai -naisia, vaan tukihenkilöstöä. Toimimme Teal organisaation mallilla: lue täältä lisää —> https://prominda.com/itseohjautuvuus/mita-tarkoittaa-teal/ Olemme täysin läpinäkyvä organisaatio eli kaikki työntekijät näkevät talouslukumme, ja saavat olla mukana päättämässä siitä, mihin rahavirtoja suunnataan. Sinulla on mahdollisuus tulla osakkaaksi – meillä on optio-ohjelma joka aukenee joka vuosi halukkaille.

Usein kysytyt kysymykset

– Meillä on yli 50 puheterapeuttia töissä.

– Ei, haluamme ehdottomasti tukea nuoria kollegoitamme kasvamaan ja kehittymään. Meillä on hyvä tukijärjestelmä tätä varten. 

– Sinulla on joka viikko mahdollisuus osallistua pienryhmätyönohjaukseen. Lisäksi saat itsellesi oman mentorin, jonka kanssa voit reflektoida omaa työtäsi. Pidämme vähintään vuosittain kehityskeskustelun, jossa pohdimme työuraasi ja sitä miten haluat kehittyä työssäsi.

– Meillä on käytössä kolme palkkamallia. Tunti- ja kuukausipalkka tai provisiopalkka.

Provisiopalkalla keskimäärin puheterapeuttimme tienaa n. 3500-6000 e kuukaudessa. Tämä toki vaihtelee oman työtahtisi mukaan, joten jopa  tuhat euroa parempi, tai matalampi ansiotaso on täysin mahdollinen. Provisiopalkkainen työntekijä ottaa vähän enemmän riskiä ansiotasostaan, mutta samalla voi tienata todella hyvin.

Kuukausi/tuntipalkka vaihtelee asiakasmääriesi mukaan 3500e-4000e välillä. Tunti- ja kuukausipalkkaisella puheterapeutilla on vähemmän ”riskiä” ansiotasostaan. Tunti ja kuukausipalkkainen työntekijä saa myös koulutuspäivistä palkan.

Kehittämistyöstä maksamme myös palkkaa joko kuukausi- tai tuntipalkkamallilla (n. 4000e/kk).

Provisiopalkkaisella on ihan samanlaiset lomapalkkakertymät ja palkkaa saa myös sairaslomalta niin kuin kuukausipalkkainenkin.

– Provisiopalkkainen työntekijä päättää täysin omat työmääränsä. Sinä määräät kalenteristasi, asiakkaat joiden kanssa teet töitä, ja miten ja missä teet töitä.

Tunti- ja kuukausipalkkaisella terapeutilla on tietyt terapiamäärät – nämä määritellään sen mukaan millaista työtä terapeutti tekee ja mitä laskutamme siitä. Meillä on käytössä kaikki työelämän joustot eli tunti/kuukausipalkkainen voi kuitenkin tehdä lyhennettyä työaikaa, tai osa-aikaista työtä. Pyrimme siihen, että käyntimäärät eivät ahdista.

Tilat ovat suunnitellut puheterapeutin työn tarpeisiin. Toimistoissamme on tarpeeksi tilaa myös lausuntojen kirjoittamiselle sekä kohtaamiselle kollegoiden kanssa.

– Meillä on sopimus Helttin kanssa työterveyshuollosta. Se sisältää peruslääkärin vastaanotot ja vuosittaiset terveyskartoitukset, jonka perusteella voidaan liittää mukaan myös kuntouttavia toimenpiteitä. Meillä on käytössä varhaisen välittämisen malli.

Provisiopalkkamallissa et ole ammatinharjoittaja vaan ihan tavallinen työntekijä. Sinulle kertyy ihan normaalisti lomapalkkaa ja saat korvauksen sairaspäivistä.

Meillä on tarjolla Smartum-lounasetu.

Ota yhteyttä ja katsotaan olisiko meistä
sinun työpaikaksesi!

Soita 040 7222280 Katja tai laita sähköpostia katja@aannekoulu.fi.

Rekryprosessimme on kevyt. Tärkeintä on että sinulla on sama arvomaailma kuin meillä. Soittaminen ja juttelu ei velvoita mihinkään, olisi kiva kuulla sinusta ja toiveistasi työelämän suhteen. 

Puheterapeutin maanantai voi olla kiva työpäivä Äännekoulussa!

Viikonloppu ohi – eikä ahdista yhtään

Viikonloppuna ehdin rentoutua hyvin. Kun koitti sunnuntai ajattelin “onpa mukavaa mennä taas töihin!” Aloin miettiä, miksi ajattelen näin juuri nyt. Aina ei nimittäin ole näin ollut. Olen kokenut senkin ajan, kun sunnuntai-iltana mieleeni hiipuu ahdistus

Lue lisää »

Miten Äännekoulun puheterapeutit määrittelevät laatua?

Tänä keväänä kävimme puheterapeuttien kanssa yhteisen prosessin, jossa määrittelimme meille sopivat laatukriteerit. Laatukriteerejä määritellessä pidimme tärkeänä sitä, että jokaisen kriteerin kohdalle tulee ihan konkreettisia toimenpiteitä, miten laatu toteutuu. Näin kriteerit eivät jää vain pelkäksi sanahelinäksi.

Lue lisää »

6 vinkkiä: Näin selviydyt negatiivisesta palautteesta

Sain negatiivista – vai sanoisinko rakentavaa – palautetta kuntoutuksessa olevalta asiakkaalta. Koska teen käytännössä asiakaspalvelutyötä, tiesin tämän olevan väistämätöntä. Ymmärrän, että kaikkia ei voi miellyttää vaikka mitä tekisi, mutta silti palaute sai minussa aikaan ikävän

Lue lisää »

Johtoblogi: Mikä on organisaatiosi ihmiskäsitys?

Blogisarjassa puhutaan Äännekoulusta työpaikkana Osallistun tällä hetkellä Promindan pitämään Teal Bootcampiin. Tässä koulutuksessa on tarkoitus rakentaa meille Äännekouluun omaan arkeen sopivia kokeiluja, joissa tutkitaan sitä, miten voisimme yrityksenä liikkua kohti TEAL-ajattelumalleja: itseohjautuvuuttta, työn merkityksellisyyttä ja

Lue lisää »