Työntekijä: Reetta Baldin Laillistettu puheterapeutti FM

, , , ,

Puheterapeutti Reetta Baldin Äännekoulu
  • Olen kouluttautunut erityisesti epäselvän puheen eli dyspraksian, dysartrian ja kehityksellisen kielihäiriön kuntouttamiseen. Oral Placement terapia ja PROMPT lisäkoulutukset antavat minulle erinomaiset työkalut auttaa lastasi.
  • Kielijänteen kireyden arviointi, leikkauksen jälkeinen kuntoutus sekä myofunktionaalinen terapia ovat erikoisosaamisaluettani. Minulla on erikoisosaamista myös on pienten lasten syömispulmien arvioinnista ja kuntoutuksesta.
  • Olen kuntouttanut Äännekoulun puheterapeuttina useita satoja lapsia, jolloin tiedät että lapsesi on kokeneen puheterapeutin käsissä kun tulette vastaanotolleni.
  • Osaan käyttää puhetta tukevia ja korvaavia kommunikointimenetelmiä, kuten tukiviittomia ja kuvakansioita.
  • Tarjoan puheterapiaa suomeksi. Asiakkaan ja hänen lähi-ihmisten ohjaus onnistuu myös englanniksi.
  • Teen sekä etäpuheterapiaa että vastaanotto- ja kotikäyntejä.
Puheterapeutti Reetta Baldin Äännekoulun suositukset
Äännekoulun puheterapeutti Reetan suositukset
Työkokemus10 vuotta
TutkinnotLaillistettu puheterapeutti, Filosofian maisteri, pääaineena logopedia