Työntekijä: Pirjo Seppänen Laillistettu puheterapeutti FM

, , ,

• Olen erikoistunut etäterapian tekemiseen ja viimeiset vuodet olen toteuttanut pelkästään etäpuheterapiaa. Digitalisaatio yhdistettynä etäkuntoutukseen mahdollistaa sen, että puheterapiakuntoutus ei ole enää riippuvainen asuinkunnasta ja on lähes kaikkien saatavilla.
  • Ennen etäterapeutiksi siirtymistä olin töissä julkisella puolella, jossa olen kuntouttanut monipuolisesti erilaisia asiakkaita niin aikuisia kuin lapsiakin.
  • Minulla on erityisen vahva osaaminen kielellisten taitojen arvioinnista.
  • Olen kuntouttanut Äännekoulun puheterapeuttina useita satoja lapsia, jolloin tiedät että lapsesi on kokeneen puheterapeutin käsissä kun tulette vastaanotolleni.
  • Osaan käyttää puhetta tukevia ja korvaavia kommunikointimenetelmiä kuten viittomia ja kansioita.
  • Tarjoan puheterapiaa suomeksi.
  • Teen etäpuheterapiaa.

Työkokemus 10 vuotta
TutkinnotLaillistettu puheterapeutti, Filosofian maisteri, pääaineena logopedia
ErikoistuminenEpäselvä puhe eli dyspraksia, dysartria ja äänteiden puuttuminen