Näin puheterapia toimii vakuutuksen maksamana

Haette lähetteen puheterapiaan lääkäriltä

Teillä tulee tarve saada puheterapiaa ja menette käymään lääkärissä. Saatte häneltä lähetteen puheterapiaan. Lääkäri voi toimia joko julkisella tai yksityisellä sektorilla. Kertamääriä yleensä myönnetään vuositasolla maksimissaan 20 kappaletta.

Sovitaan puheterapian aloituksesta meillä Äännekoulussa

Valitaan teidän tilanteeseen sopivin puheterapeutti. Voitte soittaa suoraan puheterapeutille, tai palvelupäälliköllemme Elinalle puhelinnumeroon 044 241 3890. Voitte varata ajan myös sähköisestä ajanvarauksestamme.

Aloitetaan puheterapia

Tulette ensimmäiselle käynnille joko vastaanotollemme Helsinkiin tai Ouluun. Helsingissä vastaanottomme sijaitsee osoitteessa Höyläämötie 14 ja Oulussa Teknologiatie 1. Puheterapeutti laskuttaa teitä ja te haette korvausta omasta vakuutusyhtiöstämme. Pyrimme tekemään maksuajan mahdollisimman joustavaksi, jolloin ehditte saada vakuutuksesta rahan omalle tilillenne ennen terapiamaksun erääntymistä.

Mitä puheterapia on?

Puheterapia on leikin varjolla uusien taitojen harjoittelemista. Perhe saa neuvoa ja ohjausta kuinka voi tukea lapsen puheenkehitystä. Joskus puheterapiasta tulee kotiläksyjä. Nämä ”läksyt” on kuitenkin helposti arkeen sidottavia harjoitteita.

Soita ja sovi terapian aloituksesta 044 2413890

Tai ota yhteyttä alapuolella olevan sähköpostilomakkeen kautta.

Palaamme asiaan 1-2 arkipäivän sisällä.

Muut palvelumme

Perustamisestaan Äännekoulu on tarjonnut asiakkailleen laadukasta ja vaikuttavaa puheterapiaa. Katso alta myös muut palvelumme.

  • NETTIPUHETERAPIA

   NETTIPUHETERAPIA

   Nettipuheterapia on tehokasta äännevirheiden kuntoutusta. Palvelemme jo yli kolmasosan Suomesta.

  • R-KLINIKKA

   R-KLINIKKA

   Saa toimivat ohjeet R-virheen korjaamiseksi

  • R-KURSSI

   R-KURSSI

   Saa toimivat ohjeet R-virheen korjaamiseksi