24,90 e (sis. alv 10%)

Ilmainen postitus!

Ärrän pärinää: Riemukkaita ärräharjoituksia - kirja

Tuhansien lasten testaamia helppoja harjoituksia sekä motivoivia pelialustoja, joilla harjoittelusta tulee koukuttavaa!

Tutustu kirjan sisältöön

• Ohjeet R äänteen opettamiseen
    • Neuvoja harjoitteluun ja harjoittelumotivaation ylläpitämiseen
    • Ohjeita lapsen kannustamiseen
    • Väritettävä harjoituskalenteri
    • Yksityiskohtaiset ohjeet eri Äännekoulun harjoituksiin sekä linkit videoihin, jotta tiedät miten harjoitukset tehdään
    • 60 leikattavaa harjoituskorttia joita käytetään lautapeleissä
    • 8 peliä, joista voi luoda lukemattoman määrän harjoituspelejä harjoituskorttien avulla

Tietoa ammattilaisille kirjan käyttöoikeuksista:

Kirjan pelien pelaaminen terapiassa tai erityisopettajan vastaanotolla on sallittua.

Kirjaa voi hyödyntää yksi terapeutti/erityisopettaja omien asiakkaittensa/oppilaittensa kanssa. Jos toimipaikassa on useita terapeutteja/erityisopettajia, on suotavaa että jokaiselle ammattilaiselle hankitaan oma kirja.

Kirjan  kaupallinen hyödyntäminen, osittainen tai kokonainen kopioiminen sekä kolmansille osapuolille luovuttaminen on ehdottomasti kielletty. Kaupallisella hyödyntämisellä tässä tapauksessa tarkoitetaan esimerkiksi tilannetta, jossa terapeutti/erityisopettaja ottaa kopioita kirjan sivuista ja jakaa niitä asiakkailleen/oppilailleen.

Jos haluat tilata esitteitä kirjasta, joita voit jakaa asiakkaillesi/oppilaillesi, lähetä viesti osoitteeseen asiakaspalvelu@aannekoulu.fi

Kirjan tekijät

Elina Puohiniemi, kuvittaja

Kirjan kuvituksen on toteuttanut kuvittaja Elina Puohiniemi, joka tunnetaan myös Tarinatätinä, tarinankerrontaa inspiroivien värityskuvien laatijana. Lisätietoja www.tarinatati.fi

Alina Kaunisto, puheterapeutti FM

Alina on puhemotoriikan kuntoutukseen erikoistunt puheterapeutti, joka toimii yksityisenä ammatinharjoittajana Hämeenlinnan seudulla. https://hmlfysioterapia.fi/alina-niemela/

Muut Palvelumme

Perustamisestaan Äännekoulu on tarjonnut asiakkailleen laadukasta ja vaikuttavaa puheterapiaa. Katso alta myös muut palvelumme.

ETÄPUHETERAPIA

Saa puheterapiaa kotiisi ilman jonotusta ja odotusta.

NETTIPUHETERAPIA

Nettipuheterapia on tehokasta äännevirheiden kuntoutusta. Palvelemme jo yli kolmasosan Suomesta.

KELA TAI KUNNAN MAKSAMA PUHETERAPIA

Olemme KELAN palveluntuottaja Etelä-Suomen vakuutuspiirissä. Kokeneet puheterapeuttimme osaavat kuntouttaa monenlaisia asiakkaita.

R-KLINIKKA

R-KURSSI