Työntekijä: Laila Seiriö Legitimerad talterapeut, FM

, , ,

Laila Seiriö talterapeut Äännekoulu
  • Jag arbetar både på svenska och finska, främst i huvudstadsregionen.
  • Jag arbetar speciellt gärna med små barns svårigheter med växelverkan, kommunikation, talutveckling samt problem med ätandet.
  • Jag använder mig i mitt dagliga arbete av AKK- metoder, såsom bildkommunikation, tecken som stöd samt elektroniska kommunikationshjälpmedel. Jag har arbetat med FPA- terapier sedan 2013.
  • Työskentelen sekä suomeksi että ruotsiksi, lähinnä pääkaupunkiseudulla.
  • Olen erityisesti suuntautunut pienten lasten vuorovaikutus- ja kommunikointitaitojen sekä puheenkehityksen ja syömisen kuntoutukseen.
  • Käytän työssäni paljon puhetta tukevia ja korvaavia kommunikointikeinoja kuten kuvia, tukiviittomia sekä elektronisia kommunikoinnin apuvälineitä. Kelan puheterapiaa olen tehnyt vuodesta 2013.
Työkokemus 10 vuotta, 10 år
TutkinnotLaillistettu puheterapeutti, Filosofian maisteri pääaineena logopedia / Legitimerad talterapeut, Filosofie magister, huvudämne logopedi
Erikoistuminen– Lapset, joilla vain vähän puhetta ja keinoja ilmaista itseään/ Barn med lite tal och begränsad uttrycksförmåga
– Kehitysvammaisuus ja autismin kirjo/ Utvecklingsstörning och autismspektrumstörning