Ärrän pärinää: Riemukkaita ärräharjoituksia - kirja

Tuhansien lasten testaamia helppoja harjoituksia sekä motivoivia pelialustoja, joilla harjoittelusta tulee koukuttavaa!

24,90 e (sis. alv 10%)

Ilmainen postitus!

Tutustu kirjan sisältöön

Ohjeet R-äänteen opettamiseen

Neuvoja harjoitteluun ja harjoittelumotivaation ylläpitämiseen

Ohjeita lapsen kannustamiseen

Väritettävä harjoituskalenteri

Yksityiskohtaiset ohjeet eri Äännekoulun harjoituksiin sekä linkit videoihin, jotta tiedät miten harjoitukset tehdään

60 leikattavaa harjoituskorttia joita käytetään lautapeleissä

8 peliä, joista voi luoda lukemattoman määrän harjoituspelejä harjoituskorttien avulla

Tietoa ammattilaisille kirjan käyttöoikeuksista

Kirjan pelien pelaaminen terapiassa tai erityisopettajan vastaanotolla on sallittua.

Kirjaa voi hyödyntää yksi terapeutti/erityisopettaja omien asiakkaittensa/oppilaittensa kanssa. Jos toimipaikassa on useita terapeutteja/erityisopettajia, on suotavaa että jokaiselle ammattilaiselle hankitaan oma kirja.

Kirjan  kaupallinen hyödyntäminen, osittainen tai kokonainen kopioiminen sekä kolmansille osapuolille luovuttaminen on ehdottomasti kielletty. Kaupallisella hyödyntämisellä tässä tapauksessa tarkoitetaan esimerkiksi tilannetta, jossa terapeutti/erityisopettaja ottaa kopioita kirjan sivuista ja jakaa niitä asiakkailleen/oppilailleen.

Jos haluat tilata esitteitä kirjasta, joita voit jakaa asiakkaillesi/oppilaillesi, lähetä viesti osoitteeseen asiakaspalvelu@aannekoulu.fi

Kirjan tekijät

Elina Puohinniemi, kuvittaja

Kirjan kuvituksen on toteuttanut kuvittaja Elina Puohiniemi, joka tunnetaan myös Tarinatätinä, tarinankerrontaa inspiroivien värityskuvien laatijana. Lisätietoja www.tarinatati.fi

Alina Kaunisto, puheterapeutti FM

Alina on puhemotoriikan kuntoutukseen erikoistunut puheterapeutti, joka toimii yksityisenä ammatinharjoittajana Hämeenlinnan seudulla.
tikoteekkiverkosto.fi/…ittain/hameenlinna