ÄÄNNEKOULU (eli Äänneloikka OY) YRITYKSENÄ

Meillä puheterapeutti keskittyy oman osaamisensa syventämiseen, jolloin asiakkaat saavat parasta mahdollista palvelua

Kehittämme hierarkkisia malleja puheterapiakuntoutukseen. Ne mahdollistavat puheterapeutille tunteen siitä että hän tietää mitä ollaan tekemässä. Ainutlaatuiset tapamme kommunikoida lähi-ihmisten kanssa verkon yli tukevat perheitä ja yhteisöjä ottamaan vastuun terapiaprosessin etenemisestä.


Kulttuurimme rakennuskivet

Äännekoulun terapiakeskuksissa mahdollistetaan sekä asiakkaiden että terapeuttien kasvu. Terapeutit auttavat omia asiakasperheitään kuntoutumaan. Samalla työntekijät saavat syventää omaa osaamistaan ja kehittyä omalla urallaan terapeuttina.

Vahvuutemme on täysi avoimuus ja prosessiajattelu. Puheterapeutti meillä keskittyy omaan osaamiseensa, ja ympärillä olevat tukihenkilöt auttavat terapeuttia tekemään parhaansa. Kaikki työprosessit on kirjoitettu auki ja mietitty valmiiksi eikä pyörää tarvitse keksiä aina uudestaan!

Avoimuus näkyy siinä, että kaikki tietävät toistensa palkat, edut sekä jokainen työntekijä saa olla mukana päätöksenteossa. Organisaatiomme matkustaa TEAL ajattelua kohti: tavoitteena on holistinen, itseohjautuva ja täysin läpinäkyvä organisaatio.

Meillä puheterapeutti – filosofian maisteri ei laminoi ja leikkaa tai lähetä kirjeitä. Hän keskittyy oman osaamisensa kehittämiseen ja asiakkaiden parhaan kuntoutuksen suunnitteluun. Kirjeiden postittamiseen ja laminointiin on hänellä tarjolla assistentti. Terapian suuntaviivojen tarkentamiseen terapeutti saa käyttöönsä oman tukikollegan.

Tällöin terapeutin aika käytetään siihen, että hän keskittyy asiakkaittensa kuntouttamiseen ja asiantuntijana toimimiseen. Silloin asiakas saa parasta mahdollista kuntoutusta.

”Äännekoululaisuus” tarkoittaa syventyvää osaamista, yhteisöllisyyttä, avoimuutta, prosessien noudattamista, ja suurta sydäntä. Asiakkaat saavat meiltä aina parhaan osaamisen, jotta kuntoutumista voi tapahtua.


Tiimimme


Avoimet työpaikat


Toimipisteet

Helsinki Pitäjämäki

Osoitteessa Höyläämötie 14 sijaitsee Pitäjänmäen toimipisteemme, joka toimii pääkaupungin terapeuttiemme tukikohtana ja pesäkolona.

Oulu

Kasvatamme parhaillaan tiimiämme Ouluun ja etsimme sopivaa tukikohtaa.