Äännekoulu vahvistaa hallitustaan kahdella erittäin kokeneella ammattilaisella

Äännekoulu (Äänneloikka Oy) on kasvanut viimeisen 5 vuoden aikana pienestä start-upista nyt jo merkittäväksi puheterapian palveluntuottajaksi Suomessa. Helpotamme kuntien puheterapiapulaa jo yli 100 paikkakunnalla. Myös nettiterapia-alustamme on kovassa kasvuvauhdissa.

Tämän kasvun myötä Äännekoulu vahvistaa omaa hallitustaan kahdella erittäin kokeneella ammattilaisella.

Jouni Karvo aloittaa hallituksen puheenjohtajana

Äännekoulun hallituksen puheenjohtajana aloittaa Jouni Karvo. Jouni tuo mukanaan Äännekouluun liiketoiminnan kehittämisen ja strategisen johtamisen osaamista, hallitustyöskentelyn kehittämistä sekä kasvuyritysten rahoitukseen liittyvää osaamista.  Jouni on toiminut yli 300 yrityksen konsulttina sekä hän toimii hallitusammattilaisena useissa hallituksissa.

Johan Horelli vahvistaa hallituksen jäseniä

Johan on toiminut vuosina 1987-1994 Koneen Vice President -roolissa, jolloin hän oli vastuussa hissiliiketoiminnasta maailmanlaajuisesti. Tämän jälkeen Johan toimi Aktia pankin toimitusjohtajana vuosina 1994-2000. Johan sparraa aktiivisesti nuoria yrittäjiä, ja tuo mukanaan pitkän kokemuksen kansainvälisestä liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä. Johan on toiminut osana Äännekoulun johtoryhmää keväästä 2018 lähtien ja nyt siirtyy hallituksen jäseneksi.

Hallituksen muina jäseninä toimivat Katja Koski sekä Pasi Vuoti. Katja jatkaa Äännekoulun toimitusjohtajana.