Äänneklinikka

Tehokasta ja edullista R, S, L ja K-äänteen kuntoutusta

Puuttuuko lapseltasi vielä yksittäisiä äänteitä? Huolestuttaako, että lapsi ei opi niitä itsenäisesti?
Tule Äännekoulun äänneklinikalle vaikka heti, ja teemme teille tehokkaan harjoitusohjelman.

Tarjoamme palvelua myös ruotsiksi! Vi erbjuder den här tjänsten också på svenska!

Katso kuinka Äännekoulun Katja korjaa Yle-Mixin Kiian äännevirheen:

Katso video

Äänneklinikan käynnillä

Tarkistetaan suun rakenne ja kielijänne, eli varmistetaan että lapsella on rakenteelliset edellytykset oppia äänne.

Selvitetään pienten tehtävien avulla, missä vaiheessa äänteen oppimisen portaita lapsi on.

Saatte yksilölliset täsmäharjoitukset ja harjoittelusuunnitelman äänteen oppimiseksi.

Käynnin jälkeen teillä on mahdollisuus varata myös uutta aikaa joko vastaanotolle tai etäyhteyksin (videoviesti tai videopuhelu)

Äännekoulun nettipelit käyttöönne!

Äänneklinikan tapaamisen yhteydessä saatte 6 kk MAKSUTTOMAN pääsyn Äännekoulun sivuille, jossa näette kaikki teille ohjatut harjoitukset videoina. Videoiden avulla teidän on helppo toteuttaa harjoittelua kotona! Sivuilta löytyy myös kivoja pelejä, jotka auttavat opitun äänteen yleistämisessä puheeseen.

Syömisklinikka

Onko teillä kotona nirsoilija?

Takkuileeko siirtyminen soseisiin tai pureskeltavampaan ruokaan? Eikö juominen lähde sujumaan?

Valikoivaa syömistä (ns. nirsoilua) esiintyy useilla lapsilla, mutta tämä saatetaan sivuuttaa “ohimenevänä kautena”.
Joskus näin onkin, mutta useissa perheissä lapsen nirsoilu on tehnyt ruokailuhetkistä tahtojen taistelutantereita,
jotka kuormittavat koko perhettä.

Meiltä Äännekoulusta löytyy ammattitaitoa ja osaamista myös näihin imetyksen ja syömisen pulmiin.
Ota yhteyttä, niin pohditaan yhdessä mistä kiikastaa, miksi, ja mitä asialle olisi tehtävissä.

Olemme Äännekoulussa kehittäneet myös Valikoiva syöjä -verkkokuntoutuksen.
Voit siis saada apua pulmaan asuitpa missä päin tahansa. Lue lisää alta!

En voi kuin suositella kaikille! Ihan mahtava tuki ja apu ja tsemppaus.
Kovapäinen tyttönikin oppi R-äänteen, vaikka välillä olikin tuskaista opettelua. Kiitokset vielä kerran Reetalle.
Tyytyväinen asiakas

Äänneklinikan puheterapeutit valmiina auttamaan teitä

Tuulevi Väinölä on Äännekoulun puheterapeutti

Tuulevi Väinölä